Trosse

Håndværk

På Det Gamle Værft arbejder vi med flere former for håndværk, bl.a. smedje, rebslagning & nitning.

Læs mere om Det Gamle Værfts håndsværksmæssige side.

Vejerknude

Støt Det Gamle Værft!

Bliv medlem af Det Gamle Værfts støttegruppe

Et medlemskab af støttegruppen koster kun DKK 200 årligt. Som medlem får du 10 % rabat i værftsbutikken og modtager tilbud på helt særlige oplevelser og tilbud, via vores spændende nyhedsbreve.

For at blive medlem kan du udfylde formularen nederst eller kontakte os på tlf. 6252 1222 eller på ca@detgamlevaerft.dk.

Donationer

Når du donerer til Det gamle Værft, støtter du en socialøkonomisk virksomhed, der hver dag arbejder på at gøre en forskel for det samfund, den er omgivet af.

Virksomhedens socialøkonomiske formål er, at fremme beskæftigelsen for unge med særlige læringforudsætninger, og give folk, der fx har været længe væk fra arbejdsmarkedet, en mulighed for at komme tilbage. Det socialøkonomiske formål skal i praksis udmønte sig via værftets kultur- og samfundsmæssige formål, som er at bevare danskehåndværkstraditioner og restaurere bevaringsværdige skibe, og dermed bidrage til at vedligeholde den maritime kulturarv i Danmark. På den måde får vi kombineret Det Gamle Værfts to hovedformål og opnår en synergieffekt i værftets daglige drift.

Alle donationer betragtes som kærkomne!

Shop og Støt!

Når du handler med Det Gamle Værft, støtter du automatisk en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder med kulturarv via og restaurering og -formidling; det overskud, der måtte være, går nemlig ubeskåret til Det Gamle Værft.

Skulle du være interesseret i nogle af vores produkter, eller vil du have lavet nogle helt andre, kan du udfylde nedenstående formular, kontakte os på tlf. 6252 1222 eller på info@detgamlevaerft.dk.

Facebook

Vores netværk er utroligt vigtigt. Derfor er Det Gamle Værft selvfølgelig også med på Facebook. Du kan finde os på facebook.com/detgamlevaerft.

Støt os med et Like og bliv samtidig opdateret på, hvad det er vi går og laver.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vil du vide mere?

Så bare ring eller skriv til os.
I er også meget velkomne til at besøge os, herover på det smukke Ærø. Vi udstikker gerne kursen.
Kontakt os her.

Fender

Det Gamle Værft

Det Gamle Værft er en socialøkonomisk virksomhed og samtidig et sted for bevaringsværdige stålskibe. På værftet anvendes og ikke mindst formidles de gamle skibsbygningsteknikker.

Angelo styrbord