Ærø Kompasset

Ærø Kompasset byder på fortællinger, fordybelse og fællesskab.

Kulturen på Ærø kan gøre os godt, fordi det kan skabe et frirum fra tanker og en mulighed for at få nye relationer. Er du uden for jobmarkedet eller har moderat stress, angst eller depression og trænger til et inspirerende forløb i et nyt fællesskab, så har vi et fedt tilbud til dig her.

Vi mødes 2 timer hver tirsdag og torsdag i en gruppe på ca. 10 personer for at opleve og deltage i forskellige inspirerende aktiviteter her på Ærø. Første forløb starter d. 27/08 – 2024 og kører i 10 uger frem. Under hele forløbet er Sofie fra Det Gamle Værft tilknyttet , som følger jer og sørger for, at du ved hvor og hvornår, du skal møde op, og som samler gruppen før og efter aktiviteterne.

Vi er et trygt socialt fællesskab, hvor vi sammen, i dit tempo, kan træde ud af komfortzonen og prøve noget nyt. Vi skal opleve at være i flow, når vi fordyber os, og vi får en mulighed for at udtrykke følelser på andre måder end med det talte ord. Du behøver ikke have forhåndskendskab eller nogen særlige forudsætninger for at deltage i Ærø Kompasset. Personalet fra Det Gamle Værft og underviserne vil føre dig trygt igennem forløbet.

 

På Det Gamle Værft 12 gange over 6 uger
Vi starter forløbet med at mødes første gang på Det Gamle Værft i Ærøskøbing, hvor vi får en introduktion til hele Ærø Kompasset. Gennem forløbet på Værftet får vi besøg af dygtige undervisere der kommer og lærer os linoleumstryk, vi skal over til essen og modtage smedeundervisning og andre spændende workshops.

Besøg på Søbygaard 4 gange over 2 uger
Sammen skal vi udforske Søbygaards fire kernefortællinger; natur, historie, kultur/ø-liv og fællesskab. Vi skal blandt andet opleve naturen omkring Søbygaard og finde ingredienser til et lækkert bålmåltid, lave et lille kunstværk med en af Søbygaards udstillende kunstnere i forbindelse med aktuelle udstillinger.

Besøg på Motorfabrikken Marstal 4 gange over 2 uger
På Motorfabrikken skal vi udforske deres spændende Fab Lab/CNC værksted. Gennem et forløb på to uger skal vi se, om vi selv kan lave et skilt eller noget andet kreativt på en af deres maskiner. En motordame vil vise os rundt i den nyrestaurerede fabrik og fortælle om de mange spændende aktiviteter, deres forening ”Startpatronerne” blandt andet står bag.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os for yderligere information på info@detgamlevaerft.dk, du kan også ringe eller skrive sms på ‭20 18 82 22 hvis du ønsker at høre mere.
Vi glæder os til at se dig.